Lúpežné prepadnutie taxikára v Poprade, dopravná policajná akcia vo Vranovskom okrese

15.07.2007 Celý región

Lúpežné prepadnutie taxikára v Poprade:\r\nPopradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin lúpeže spáchaný formou spolupáchateľstva dnes v noci.
Medzi 01.00 h a 02.30 h v Poprade nastúpili do osobného taxíka Š- Felícia dvaja neznámi muži, ktorí sa dali odviesť do obce Veľký Slavkov. Na ceste od Popradu –Veľkej smerom do spomínanej obce, pri cintoríne, jeden z páchateľov kázal taxikárovi zastaviť, že si musí odskočiť na potrebu. Nato druhý z páchateľov zo zadu do zátylku neznámym kovovým predmetom udrel taxikára a žiadal od neho vydať peniaze. Muž, ktorý predtým vystúpil z taxíka, vtedy pristúpil k dverám vodiča, tie otvoril a z priehradky dverí uchmatol peňaženku, v ktorej bolo 5 500, - Sk. Obidvaja následne ušli smerom na Poprad. Majiteľovi taxislužby vznikla škoda 5 500, - Sk a taxikárovi 100, - škoda krádežou peňaženky. Prípad vyšetruje Urad justičnej a kriminálnej polície v Poprade.
nutie taxikára v Poprade

Dopravná policajná akcia vo Vranovskom okrese
Na teritóriu okresu Vranov nad Topľou sa konala dopravná akcia v čase od 21.00 h včerajšieho dňa do 01.00 h. dnešného rána. Akcia bola zameraná na kontrolu vodičov či nepožili pred jazdou alebo počas jazdy alkohol , na dodržiavanie stanovených rýchlosti a zistenie iných druhov priestupkov na úseklu dopravy. Policajti počas akcie zastavili 3 vodičov, ktorí jazdili pod vplyvom alkoholu a jeden odmietol dychovú skúšku na alkohol, tak im všetkým štyrom odobrali vodičské preukazy. Dvadsaštyri slúžiacich policajtov zistilo 91 priestupkov a za 70 z nich uložili finančné postihy na 61 500, - Sk. 14 priestupkov bude oznámených na príslušné dopravné inšpektoráty a 7 vodičov policajti riešili dohovorom.
 

Vyberte región

mark